Din solskyddsbutik i Göteborg.

Oavsett om du söker insynsskydd, solavskärmning eller mörkläggning kan du hitta din favorit i vårt sortiment. Som alltid när det gäller oss på Solsken interiör, får du dina persienner eller gardiner tillverkade efter dina egna mått och i ett material som passar ditt hem, kontor eller butik.

 

Lamellgardiner

Lamellgardinen passar utmärkt till dagens moderna design och stora fönsterpartier. Lamellgardinen ger också ett luftigt, modernt intryck av ditt hem eller kontor. Anpassa ljus eller insyn med en enkel vinkling av lamellerna.

Läs mer

Plissé- och duettegardiner

Plissé- och duettegardinen är möjligheternas gardin som ger ditt fönster ett vackert intryck. Den skyddar ditt hem mot solens värme och är ett effektivt insynsskydd. Plissé- och duettegardiner finns i många olika vävar och färger.

Läs mer

Persienner

Träpersienner utstrålar exklusivitet och en ombonad känsla. I vår träpersiennkollektion kan du välja mellan olika träslag och ett antal olika stegband/stegsnöre. Detta ger möjlighet att anpassa träpersiennen på bästa sätt till inredningen i ditt hem.
Läs mer

Rullgardiner

Rullgardinen – en klassiker som aldrig blir omodern. Genom sina enkla linjer och klassiska design, passar rullgardinen i alla hem och offentliga miljöer. Rullgardinen är ett effektivt solskydd som även skyddar från insyn. Väljer du en mörkläggande väv ger den en skön nattsömn.
Läs mer